Deze cheesecake ziet er lekker uit en smaakt nog beter! Deze taart van cake, cranberry compote en cheesecakevulling maak je af met witte chocoladeroom...

Tompoucen, wie lust ze niet?! Je kunt ze kopen, maar ze zijn nóg lekkerder als je ze zelf maakt. Robèrt laat je in een video zien hoe je dat doet.

Een krokant koekje met een zachte binnenkant: de kokoskrans. Het eetbare papier aan de onderkant maakt de koek helemaal af.

Het maken van kokoskransen is niet al te moeilijk. Met de hulp van Janny en Robèrt kom je een heel eind!

Durf jij de uitdaging aan?

Met rozijnen die wellen in alcohol, speculaaskruiden, verschillende noten en natuurlijk wortel, is dit een carrot cake om van te smullen!

Houd je van kleverige karamel en luchtige cake? Dan is deze Sticky Toffee Pudding Cake zeker het maken waard!

Deze schuimkoekjes zijn zo licht als een baiser, een kus! De room geeft ze wat gewicht.

Moeilijk om te maken zijn ze niet, mits je een vast hand hebt en een goede spuitzak. Je bakt ze op een plank waardoor de onderkant niet helemaal hard wordt, zodat je ze kunt uitlepelen.

Janny en Robèrt laten je met behulp van een video zien hoe je ze maakt!

Winkel

Heel Holland Bakt Mee

In dit boek vind je recepten voor onder andere cake, brood , taart, macarons en cheesecake.

Winkel

Boek Annemarie

Met deze bakrecepten worden alledaagse momenten weer bijzonder.

Instagram