• Home
  • AAA
  • Lees voor
  • Contact
  • Mijn MAX
  • Word lid!
  • Omroep MAX
  • Ontdek meer van de NPO
Heel Holland Bakt logoHeel Holland Bakt logo
Home
Ontdek meer van de NPO
Instagram
Follow @heelhollandbakt
321 Bakken Maar
Uw browser ondersteund geen HTML5
Muziek als ringtone? Download
  • Recepten
  • Uitzendingen
  • Extra
  • App
  • Kandidaten
  • Over
  • Doorbakken
  • Word lid!
  • Pers
  • Contact
  1. Heel Holland Bakt
  2. Extra
  3. Begrippen en technieken
  4. Begrip
  • Artikelen
  • Vraagbaak
  • Begrippen en technieken

Begrip

Icing is hard dun glazuur dat gebruikt wordt ter decoratie van taarten, cakes, koekjes of ander gebak. Voor het aanbrengen is de icing vloeibaar, maar wordt hard als het opdroogt. Hoe maak ik dat?

  • Doe de hoeveelheid poedersuiker uit het recept in een kom.
  • Voeg om te beginnen een halve theelepel water toe (of hoeveelheid water zoals in het recept staat).
  •  Meng goed door. Blijft de icing te droog, voeg beetje bij beetje meer water toe en roer goed door tot een smeuïg glazuur. Te veel water toegevoegd? Doe er wat poedersuiker bij.
  •  U kunt eventueel water vervangen voor citroensap voor meer smaak.
OmroepMAX logo OmroepMAX logo
  • Recepten
  • Uitzendingen
  • Extra
  • App
  • Kandidaten
  • Over
  • Doorbakken

Overzicht

  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookies
  • Sitemap
  • Spelregels Vraagbaak

Service

  • Over Omroep MAX
  • Inloggen Mijn MAX
  • MAX Magazine
  • Pers

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Omroep MAX nieuwsbrief

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

Privacyverklaring

Registreren

Aanmelden