December is de maand van de kadootjes! Daarom hebben we van alle afleveringen van het afgelopen seizoen samenvattingen op de website geplaatst. Veel kijkplezier!

Er zijn 5 ingrediënten die iedere potentiële Heel Holland Bakt-kandidaat bezit! Ben je benieuwd of jij geschikt bent om mee te doen?

Kerststol eten? Héérlijk! Een kerststol zelf maken en dan opeten? Nóg beter!

Je maakt 2 keer een soepel deeg met rozijnen. Vervolgens rol je de spijs uit en leg je hem in het deeg.

Met een beetje hulp van Robèrt steel jij de show bij elk kerstontbijt.

Michiel maakte een verrukelijke taart met heerlijke winterse smaakcombinaties. Het kost wat tijd, maar dan heb je ook wat. De reactie van de jury? 'Wow'...

Broodpudding is bedacht om oud brood nog smakelijk te maken. Croissantjes worden bij ons nooit oud, dan zijn ze al op... Toch benieuwd naar deze broodpudding?

Robèrt laat je zien hoe je harde mokka's maakt. Kleine gebakjes met de smaak van koffie, mokka en een toefje chocolade. Met wat hulp, precisie en vooral geduld kan ook jij ze maken!

Je maakt voor deze gebakjes harde wenerdeeg, een vulling en botercrème. Om ze af te werken heb je alleen fondant, mokka-extract en koffieboontjes nodig.

Aanmelden

Seizoen 2017

Wil jij je aanmelden voor het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt? Hoe eerder we je ingevulde aanmeldingsformulier binnen hebben, hoe beter!

Winkel

Heel Holland Bakt Mee

Bak alle technische opdrachten van het afgelopen seizoen en meer!

Instagram