De presentatie van het komende seizoen is in handen van André van Duin. Martine Bijl heeft besloten ook dit jaar Heel Holland Bakt niet te presenteren.

Bierbostelbrood is supergezond brood met heel veel vezels. Eet het brood bij de soep of met een zelfgemaakte tapenade. Manuela geeft je het recept!

De Cake Cerise is niet zomaar een kersencake. De kersen zitten namelijk allemaal in het midden, op één lijn.

Het beslag wordt gemaakt met amandelspijs. De abrikozenjam geeft de cake een frisse smaak!

Janny en Robèrt leggen uit hoe je deze bijzondere kersencake maakt.

Deze fruitige en romantische taart ziet er niet alleen mooi uit maar smaakt nog beter. Je maakt de taart met jocondebiscuit, frambozencoulis, champagnemousse en witte chocolade.

"Wat je met rust, planning en focus wel niet kunt bereiken..." Janny was onder de indruk van de Bombe de Sacre Coeur. Wil je weten hoe je 'm maakt?

Worstenbroodjes zijn een echte Brabantse lekkernij. Maar door heel Nederland worden de smakelijke broodjes gewaardeerd door jong en oud!

De warme broodjes uit de oven worden gevuld met gehakt en zijn zeker niet moeilijk zelf te maken.

Wat bak jij ervan?

Aanmelden

Seizoen 2017

Wil jij je aanmelden voor het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt? Hoe eerder we je ingevulde aanmeldingsformulier binnen hebben, hoe beter!

Winkel

Boek Annemarie

Met deze bakrecepten worden alledaagse momenten weer bijzonder.

Instagram