Er zijn 5 ingrediënten die iedere potentiële Heel Holland Bakt-kandidaat bezit! Ben je benieuwd of jij geschikt bent om mee te doen?

Als je werkt met laagjes wordt het al gauw een rommeltje. Hoe maak je nou een nette opgestapelde taart? Wij geven je tips!

Gevulde speculaas, wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Omdat je amandelspijs niet zelf hoeft te maken maar ook kunt kopen, is het niet moeilijk om dit zelf te maken.

Maak het deeg en laat het even rusten. Kneed dan de amandelspijs en stel de speculaas samen. Na 45 minuten bakken in de oven ruikt het ook nog eens heerlijk in huis!

Michiel maakte een verrukelijke taart met heerlijke winterse smaakcombinaties. Het kost wat tijd, maar dan heb je ook wat. De reactie van de jury? 'Wow'...

Broodpudding is bedacht om oud brood nog smakelijk te maken. Croissantjes worden bij ons nooit oud, dan zijn ze al op... Toch benieuwd naar deze broodpudding?

Robèrt laat je zien hoe je harde mokka's maakt. Kleine gebakjes met de smaak van koffie, mokka en een toefje chocolade. Met wat hulp, precisie en vooral geduld kan ook jij ze maken!

Je maakt voor deze gebakjes harde wenerdeeg, een vulling en botercrème. Om ze af te werken heb je alleen fondant, mokka-extract en koffieboontjes nodig.

Aanmelden

Seizoen 2017

Wil jij je aanmelden voor het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt? Hoe eerder we je ingevulde aanmeldingsformulier binnen hebben, hoe beter!

Winkel

Heel Holland Bakt Mee

Bak alle technische opdrachten van het afgelopen seizoen en meer!

Instagram