Hoeveel mensen hebben zich aangemeld voor het huidige seizoen? Beantwoord de vraag en maak kans op een uniek Heel Holland Bakt prijzenpakket!

"Ik voelde me soms een beetje de John de Wolf van Heel Holland Bakt. Ik had misschien nog niet de ervaring, maar dat heb ik gecompenseerd door er heel hard voor te werken."

In de vierde week maken de kandidaten een traditionele handgevormde ‘pie’. Deze wordt gemaakt met een dolly, waar je het deeg omheen vouwt.

De pie wordt gevuld met gelei, kip, spek en abrikoos. Janny vertelt waar de traditie van de pie vandaan komt en legt uit hoe je dit baksel maakt.

Marc van der Linden, Richard Groenendijk en chef-kok Jean Beddington zitten deze week aan tafel bij André van Duin in Smaakt naar meer. Ook de afvaller schuift aan!

Er keken bijna 3 miljoen mensen naar de aflevering zonder thema. Op Twitter werd er weer volop meegepraat. De leukste reacties verzamelden we.

Jij kunt al jouw bakvragen stellen in de Vraagbaak. Lukt het je niet om je cake gaar te krijgen? Of wil je graag weten hoe je een ingrediënt kunt vervangen?

Onze bakexperts helpen je graag verder in de keuken. Met een beetje extra kennis bak jij vast gauw de sterren van de hemel.

Nieuws

Reactie Martine Bijl

“Ik ben nog steeds volop in therapie en dat is nodig ook. Gelukkig heeft André van Duin de presentatie van Heel Holland Bakt van mij willen overnemen."

Winkel

Heel Holland Bakt Mee

Meebakken met de opdrachten uit de uitzendingen.

Instagram