Last van de kou of down door de donkere dagen? Alper trakteert je op een recept met gezonde blauwe bessen en troostende chocolade.

Onmisbare basiskennis voor elke beginnende bakker: een goed recept voor een smakelijke cake. Maak hem in een bijzondere vorm of in een gewoon cakeblik.

Een krokant koekje met een zachte binnenkant: de kokoskrans. Het eetbare papier aan de onderkant maakt de koek helemaal af.

Het maken van kokoskransen lijkt simpel, maar is het eigenlijk niet. Met de hulp van Janny en Robèrt kom je gelukkig een heel eind!

Durf jij de uitdaging aan?

Er zijn 5 ingrediënten die iedere potentiële Heel Holland Bakt-kandidaat bezit! Ben je benieuwd of jij geschikt bent om mee te doen?

Wij kunnen geen genoeg krijgen van het afgelopen seizoen. Daarom hebben we van alle afleveringen samenvattingen op de website geplaatst. Veel kijkplezier!

Lekker knutselen in de keuken met deze sneeuwpoppen!

Met deze sneeuwpopjes maak je je proevers ongetwijfeld blij. Ze zien er niet alleen lief uit, ze zijn ook nog eens heel lekker.

Janny en Robèrt leggen uit hoe je deze snoezige mannetjes maakt.

Aanmelden

Seizoen 2017

Wil jij je aanmelden voor het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt? Hoe eerder we je ingevulde aanmeldingsformulier binnen hebben, hoe beter!

Winkel

Heel Holland Bakt Mee

Bak alle technische opdrachten van het afgelopen seizoen en meer!

Instagram