Gastenboek

Gastenboek

Welkom in het gastenboek van Heel Holland Bakt. Laat in het gastenboek een idee, tip of suggestie achter!

Gastenboek

Let op: uw bijdrage is voor iedereen zichtbaar. Uw e-mailadres is alleen leesbaar voor de redactie. Klik voor gedragsregels en wetgeving op onderstaande link.

Velden met een * zijn verplicht.
Terechte winnaar
26-10-2014 23:00
Super van Menno.Jammer dat er niet 3 winnaars uit konden komen.Anouk had zo'n prachtige kiekeboetaart en Beth die niet wist,begrijpelijk vanwege haar Engelse afkomst, wat een bitterkoekje was.Heerlijk programma, leuke en lieve jurering en niet te vergeten...tataaaa...onze Martine Bijl.Dank voor deze heerlijk uitzendingen.
Agnes
Finale
26-10-2014 21:52
Menno,van harte gefeliciteerd met het behalen van de 1ste prijs.Wat zag je taart er weer fantastisch uit,toppie.Je hebt`t dik verdiend.
Maar Anouk haart taart was ook`n groot compliment waard,woooow...wat`n kunst,en prachtig om die afrikaanse binnenkant te zien.Ook toppie.
En beste mensen,ik hoop dat jullie het volgend jaar weer voor elkaar krijgen om dit fantastische program weer op de buis te krijgen.Veel suc6!!!
Groetjes Katherina
Katherina Valkenhoff
Genoten
26-10-2014 21:32
Wat een heerlijk programma, letterlijk en figuurlijk. Ik kijk verder geen t.v., maar dit ontspant me bijzonder. Met afgrijzen bekijk ik wat deze fantastische bakkers kunnen klaarspelen. Niet te geloven dat het amateurs zijn. Zelf moet ik er niet aan denken om 4 uur te ploeteren op een baksel. Ik heb grote bewondering voor ze. Ook voor lde kundigheid van de jury. Martine was, is, blijft, wordtewoon geweldig. Verheug me alweer op het komende seizoen.
Ineke
Taart van Anouk!
26-10-2014 21:30
Menno, van harte gefeliciteerd met de overwinning, maar ik wil heel graag tegen Anouk zeggen dat ik ontroerd raakte door die binnenkant van haar taart, p r a c h t i g !
Jolanda Bakker
boek
26-10-2014 21:26
wat een geweldig bakseizoen weer. Menno terechte winnaar maar anouk en beth waren ook goed. Komt er, net als vorig seizoen, weer een kookboek uit van de winnaar?
Elise Harreman
Denk om je hart
26-10-2014 19:30
Maak je niet zo druk over een woord en hoe je het uitspreekt het gaat toch om de bak creaties.
Kim
Chapeau!
26-10-2014 14:24
Mijn bewondering, voor alweer de laatste uitzending. Ik zal dit luchtige programma gaan missen, met lieve spelers en de goede warme presentatrice, Martine Bijl, zeer zacht, sociaal, lief en een pracht van een stem!
Erik Wils
APFELSTRUDEL
25-10-2014 13:38
Triest dat jullie hollanders niet weten dat het apfelstrudel is en dus niet apfelstrüdel.
En spreek het asjeblieft niet op zijn hollands uit. Afschuwelijk gewoon
J. Sanders
Wanneer Engelse versie uitgezonden?
24-10-2014 15:14
Vorig jaar is de engelse versie van HHB nederlands ondertitelt uitgezonden. Weet iemand of dat weer gaat gebeuren? Het lijkt me leuk om nog wat langer te genieten van al dat bakken en jureren! Heel jammer dat het bijna afgelopen is...
Gerdine
Wat een leuk programma is het toch!
23-10-2014 16:42
Ik kan niet wachten tot de finale! Ben erg benieuwd wie wint, maar... zal het programma zeker missen. Wat is het leuk gedaan met Martine en Janny & Robert. "Lekker koekje" wordt vast en zeker een T-shirt slogan! Alle finalisten van harte success toegewenst!
Willy